BOHORIA® ♥

BOHORIA® is een familiebedrijf uit Augsburg, Duitsland. Het merk staat namelijk voor design en kwaliteit. Met de geurkaarsen van BOHORIA® ben je dan ook verzekerd van een fantastische toevoeging op je interieur

Bekijk alle producten

Het ontstaan van BOHORIA®

BOHORIA® is een familiebedrijf uit de Duitse regio Beieren, opgericht in 2016. Het merk staat voor mooie designs met de juiste mix van artistieke invloeden, hoge kwaliteit en duurzaamheid. BOHORIA® heeft een ruim assortiment aan woondecoratie. Bij Selected Scents vind je de beste geurkaarsen van dit fantastische merk. Perfect te combineren met andere woonaccessoires van BOHORIA® of goed te combineren met je eigen favoriete merk.

Geuren van parfumkwaliteit

De geurkaarsen van BOHORIA® worden met de hand gegoten en zijn van fantastische kwaliteit. De kaarsen zijn gemaakt van sojawas en vrij van schadelijke stoffen. De hoogwaardige geuren worden ontwikkeld met verschillende parfums waardoor je verzekerd bent van een unieke en fantastische geur in je woon- of slaapkamer. Elke geur van BOHORIA® is uniek waardoor dit de perfecte keuze is wanneer je zoekt naar een hoogwaardige en mooie geurkaars.

Lange brandtijd

Bij BOHORIA® staat kwaliteit centraal. Doordat dit merk gebruik maakt van de beste materialen, ben je verzekerd van een lange brandtijd van de geurkaarsen. Zo kan je extra lang genieten van je favoriete geuren. Uiteraard is afhankelijk van hoe groot de kaars is, maar de brandtijd kan al gauw oplopen tot een brandtijd van ongeveer 45 uur.

Hoogwaardige kwaliteit

Goed voor de planeet

Geuren van parfumkwaliteit

Lange brandduur

✓ Hoogwaardige kwaliteit

✓ Goed voor de planeet

✓ Geuren van parfumkwaliteit

✓ Geen schadelijke stoffen

Ontdek onze favoriete BOHORIA® geuren

Alle geurkaarsen van BOHORIA® zijn perfect wanneer je op zoekt bent naar een hoogwaardige geurkaars met een fantastisch design. De geur van Pumpkin Spice Latte is toch wel één van onze favorieten. Een hoogwaardige geurkaars met een unieke geur die bij geen enkel ander merk te vinden is.

Ontdek alle geuren