• Gratis verzending vanaf €75

  • Levertijd 1-2 dagen

Kaars met edelsteen, ontdek geurkaarsen van De Scent

Bij Selected Scents hebben we met toewijding een betoverende collectie kaarsen met edelstenen samengesteld, waardoor elke kaars met edelsteen een uniek verhaal vertelt. Deze kaarsen zijn meer dan alleen een bron van aangename geuren; ze vormen een harmonieuze eenheid van geur en energie, versterkt door de prachtige eigenschappen van edelstenen. Met diepe waardering voor de inspiratie die we hebben geput uit de Geurkaarsen van De Scent, hebben we een exclusieve lijn gecreëerd die de zintuigen prikkelt en de kracht van edelstenen viert.

Kaars met edelsteen aventurijn
Bestel deze geurkaars

Positive Vibes Kaars met edelsteen Aventurijn

Laat je onderdompelen in de betoverende wereld van onze Positive Vibes kaars met edelsteen, waar de groene tint van Aventurijn welvaart en positiviteit vertegenwoordigt. Aventurijn, de steen van geluk en persoonlijke groei, staat centraal in deze kaars en biedt meer dan alleen een aromatische ervaring.

Dit doet de Aventurijn edelsteen

Aventurijn, met zijn sprankelende insluitsels, symboliseert niet alleen geluk, maar ook de kracht om persoonlijk te groeien. Het is als een metgezel op je reis naar zelfontdekking. De groene kleur staat in verband met de natuurlijke wereld en moedigt aan om in harmonie met je omgeving te leven. Het dragen van Aventurijn wordt vaak gezien als een zegen, en het wordt verondersteld om positieve energie in je leven te brengen.

Klaar om nieuwe kansen te  omarmen?

Aventurijn moedigt aan om nieuwe kansen te omarmen, en dat weerspiegelt zich in de energie van de kaars. Terwijl de vlam danst, nodigt Aventurijn je uit om open te staan voor mogelijkheden en nieuwe wegen te verkennen op je pad van persoonlijke ontwikkeling. Het is als een zacht duwtje om buiten je comfortzone te stappen en te groeien, net zoals Aventurijn zelf zich vormt door de natuurlijke krachten.

Begeleid door natuurlijke geuren

De subtiele geuren van Rabarber, Peer, Perzik & Pruim begeleiden je op deze positieve reis. Elke geur draagt zijn eigen betekenis en voegt een extra laag van zintuiglijke diepte toe aan de ervaring. Het is een harmonieuze samensmelting van natuurlijke elementen die je omhult en je meeneemt naar een staat van ontspanning en vernieuwing.

Laat de Positive Vibes kaars met Aventurijn niet alleen een bron van licht en geur zijn, maar ook een metgezel op je reis naar welvaart, persoonlijke groei en optimisme. Ontsteek de vlam en laat de magie van Aventurijn je omarmen.

  • Gratis verzending vanaf €75

  • Levertijd 1-2 dagen

Kaars met edelsteen

Girl, You rock! Kaars met edelsteen Rozenkwarts

Duik dieper in de betovering van de “Girl, You Rock” kaars, waar de zachte roze gloed van Rozenkwarts liefde en zelfacceptatie belichaamt. Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde, vormt het hart van deze kaars en brengt een bijzondere dimensie in je ervaring.

Dit doet de Rozenkwarts edelsteen

Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en emotionele genezing. De zachte roze kleur straalt een kalmerende energie uit en opent het hartchakra. Het symboliseert niet alleen romantische liefde, maar ook de bredere concepten van liefde voor jezelf en anderen. Rozenkwarts wordt vaak gezien als een krachtige steen voor het bevorderen van innerlijke harmonie.

Bestel deze geurkaars

Een kaars met innerlijke vrede

Wanneer je de “Girl, You Rock” kaars met Rozenkwarts aansteekt, kan je een gevoel van innerlijke vrede verwachten. De zachte vlam brengt niet alleen licht, maar ook de geruststellende energie van Rozenkwarts. Het is als een omhelzing van liefdevolle energie die je uitnodigt om jezelf te omarmen en anderen met vriendelijkheid te benaderen.
Rozenkwarts moedigt liefde voor jezelf aan, en dat weerspiegelt zich in de sfeer van de kaars. Terwijl de vlam dansend de ruimte verlicht, herinnert Rozenkwarts je eraan dat liefde een krachtig en helend aspect van het leven is. Het nodigt je uit om jezelf lief te hebben en dit gevoel van liefde uit te breiden naar de mensen om je heen.

Liefdevolle geuren

De harmonieuze geuren van Armoise, Citrus, Amber & Patchouli begeleiden je op deze liefdevolle reis. Elke geur draagt een eigen betekenis en versterkt de emotionele impact van Rozenkwarts. Het is een symfonie van aroma’s die je omhult en je meeneemt naar een staat van rust en zelfreflectie.

Laat “Girl, You Rock” met Rozenkwarts niet alleen een kaars zijn, maar een metgezel op je pad naar liefde, zelfacceptatie en innerlijke vrede. Ontsteek de vlam en laat de magie van Rozenkwarts je hart verwarmen.

  • Gratis verzending vanaf €75

  • Levertijd 1-2 dagen

Kaars met edelsteen
Bestel deze geurkaars

Calm your soul. Kaars met edelsteen Bergkristal

Stap in de kalmerende wereld van “Calm Your Soul,” waar de heldere energie van Bergkristal zuivering en balans in je ruimte brengt. Bergkristal, de zuiverende steen, vormt de kern van deze kaars met edelsteen en nodigt je uit voor een reis van innerlijke rust en helderheid.

De werking van de Bergkristal edelsteen

Bergkristal, met zijn helderheid en zuiverheid, symboliseert meer dan alleen een glinsterende edelsteen. Het staat bekend als een krachtige zuiveraar van energie, waardoor het een centrale rol speelt in spirituele praktijken. Bergkristal wordt vaak gezien als een ‘meester-heler’ die helpt bij het balanceren van lichaam, geest en ziel.

Een kaars van innerlijke rust

Wanneer je “Calm Your Soul” met Bergkristal aansteekt, kan je een gevoel van innerlijke rust verwachten. De zachte vlam brengt niet alleen licht, maar ook de zuiverende energie van Bergkristal. Het is als een kalmerende bries die door je ruimte waait en alles in evenwicht brengt.
Bergkristal moedigt aan tot zuivering, en dat weerspiegelt zich in de sfeer van de kaars. Terwijl de vlam danst, nodigt Bergkristal je uit om jezelf te bevrijden van negatieve energie en een gevoel van kalmte te omarmen. Het is als een moment van reflectie, waarin je jezelf bevrijdt van onnodige ballast.

Een geurige reis

De rustgevende geur van pure essentiële lavendelolie begeleidt je op deze reis van balans en zuivering. Lavendel staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en voegt een extra dimensie toe aan de zuiverende ervaring. Het is een geurige omhelzing die je uitnodigt om diep adem te halen en te ontspannen.

Laat “Calm Your Soul” met Bergkristal niet alleen een kaars zijn, maar een metgezel op je reis naar innerlijke zuivering en balans. Ontsteek de vlam en laat de magie van Bergkristal je omringen met helderheid en rust.

  • Gratis verzending vanaf €75

  • Levertijd 1-2 dagen

Kaars met edelsteen honing

Kaars met edelsteen Amethist

Stap in de omhelzende sfeer van “You Are Loved,” waar de dieppaarse schittering van Amethist de hoofdrol speelt. Deze kaars is niet alleen een bron van warmte en geur, maar ook een uitnodiging voor liefdevolle energie en innerlijke rust.

Waar staat de Amethist edelsteen voor?

Amethist, met zijn rijke paarse kleur, staat bekend als de steen van spirituele bescherming en innerlijke rust. Het is geassocieerd met het openen van het derde oog en het bevorderen van spirituele groei. Amethist wordt vaak gezien als een steen die kalmerende energie brengt, die de geest tot rust brengt en de ziel voedt.

Bestel deze geurkaars

Liefdevolle, energieke kaars

Wanneer je “You Are Loved” met Amethist aansteekt, kan je je verwachten aan een stroom van liefdevolle energie. De vlam brengt niet alleen licht, maar ook de kalmerende energie van Amethist. Het is als een liefdevolle omarming die je herinnert aan de waarde van zelfliefde en genegenheid.

Amethist moedigt aan tot innerlijke rust en spirituele groei, en dat weerspiegelt zich in de atmosfeer van de kaars. Terwijl de vlam dansend de ruimte verlicht, nodigt Amethist je uit om een moment van stilte te omarmen. Het is als een meditatieve reis die je innerlijke rust en helderheid schenkt, terwijl je jezelf openstelt voor spirituele groei.

Geniet van liefdevolle geuren

De verfijnde geuren van Pruim, Rozen, Patchouli & Vanille begeleiden je op deze reis van liefdevolle energie en innerlijke rust. Elke geur draagt zijn eigen betekenis en voegt een extra dimensie van comfort toe aan de ervaring. Het is een geurige omhelzing die je uitnodigt om jezelf te omarmen en de liefde om je heen te voelen.

Laat “You Are Loved” met Amethist niet alleen een kaars zijn, maar een metgezel op je reis naar liefde, innerlijke rust en spirituele groei. Ontsteek de vlam en laat de magie van Amethist je omhullen met liefdevolle energie.

  • Gratis verzending vanaf €75

  • Levertijd 1-2 dagen

Kaars met edelsteen honing
Bestel deze geurkaars

Kaars met edelsteen Honing Calciet

Betreed de warme gloed van “Golden Days,” waar Honing Calciet de hoofdrol speelt en een kaars creëert die niet alleen verlichting brengt, maar ook een uitnodiging is voor zelfontdekking en comfort.

Dit doet de Bergkristal edelsteen

Honing Calciet, met zijn zachte amberkleurige tinten, symboliseert meer dan alleen een prachtige edelsteen. Het staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt vaak geassocieerd met positiviteit en zelfvertrouwen. Honing Calciet wordt gezien als een steen die je uitnodigt om dieper in jezelf te duiken en innerlijke kracht te ontdekken.

Een kaars van pure warmte, zelfontdekking en positiviteit

Wanneer je “Golden Days” met Honing Calciet aansteekt, kan je een gevoel van warmte en geborgenheid verwachten. De vlam brengt niet alleen licht, maar ook de geruststellende energie van Honing Calciet. Het is als een omhelzing die je uitnodigt om jezelf te koesteren en te omarmen in de warmte van het moment.

Honing Calciet moedigt aan tot zelfontdekking, en dat weerspiegelt zich in de atmosfeer van de kaars. Terwijl de vlam zachtjes danst, nodigt Honing Calciet je uit om dieper in jezelf te kijken en positiviteit te omarmen. Het is als een herinnering dat zelfliefde de basis vormt voor een positieve en vervullende reis.

Een geurige omarming van warmte tonen

De warme geuren van Tabaksbladeren, Honing, Tonkaboon & Patchouli begeleiden je op deze reis van zelfontdekking en comfort. Elke geur draagt zijn eigen betekenis en voegt een extra laag van troost toe aan de ervaring. Het is een geurige omarming die je uitnodigt om te ontspannen en jezelf te verwennen.

Laat “Golden Days” met Honing Calciet niet alleen een kaars zijn, maar een metgezel op je reis naar warmte, zelfontdekking en positiviteit. Ontsteek de vlam en laat de magie van Honing Calciet je omhullen in een aura van gouden dagen.

Ook in geurstokjes variant

Daarnaast willen we je laten weten dat de betoverende geuren van onze kaarsen ook beschikbaar zijn in geurstokjesvarianten. Of je nu de kalmerende energie van Bergkristal in je woonruimte wilt verspreiden, de warmte van Honing Calciet in je favoriete hoekje wilt omarmen, of de liefdevolle geur van Amethist in elke kamer wilt laten resoneren, de geurstokjes van De Scent brengen dezelfde magische combinatie van geur en edelsteenenergie. Laat de subtiele aroma’s je omringen en creëer een continue, rustgevende ambiance in jouw leefomgeving. Verrijk je dagelijkse routine met de betoverende geurervaringen van Selected Scents, zowel in kaarsvorm als met onze geurstokjes.