• Met zorg geselecteerd. Speciaal voor jou

  • Binnen 24 uur verstuurd

Waarom amberlokjes perfect zijn voor je badkamer

maart 18, 2023

Natuurlijke geuren zijn een ideale manier om je huis op te frissen, vooral in de badkamer of het toilet. Er zijn veel manieren om dit te doen. Van een luchtverfrisser tot geurkaarsen en essentiële oliën. Maar wat als je op zoek bent naar een meer natuurlijke en effectieve manier om je badkamer te verfrissen? Dat is waar amberlokjes om de hoek komen kijken.

Waarom amberblokjes voor de badkamer?

Amberlokjes zijn kleine stukjes amberhars die bekend staan ​​om hun natuurlijke geur en eigenschappen. Wanneer amberblokjes verwarmd worden, geven ze een warme en uitnodigende geur af die helpt om ongewenste geuren in de badkamer of toilet te verwijderen.

Redenen waarom je amberlokjes moet gaan gebruiken

1. Het is een natuurlijke geur – In tegenstelling tot traditionele luchtverfrissers die chemicaliën en synthetische geuren bevatten, zijn amberlokjes volledig natuurlijk en chemicaliënvrij. Ideaal! Ze zijn gemaakt van hars van de bomen die al duizenden jaren bekend staan ​​om hun helende eigenschappen. Dit betekent dat je badkamer heerlijk ruikt zonder schadelijke chemicaliën te hoeven inademen. Wat wil je nog meer?

2.  Langdurige geur – Amberlokjes gaan ontzettend lang mee en geven langzaam en geleidelijk hun geur af. Dit betekent dat je niet elke dag nieuwe luchtverfrissers hoeft op te hangen of te spuiten. Eén amberlokje kan tot wel een jaar meegaan, afhankelijk van de grootte en de omstandigheden. Verliest het amberblokje zijn geur? Schraap dan een klein laagje van het blokje af. Zo is je amberblokje weer als het ware als nieuw.

3. Veelzijdigheid – Amberlokjes zijn niet alleen geschikt voor het verfrissen van de badkamer. Je kunt ze ook gebruiken in andere kamers van je huis, zoals de woonkamer of slaapkamer, of op het toilet. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen waardoor ze een handige en veelzijdige optie zijn voor het verfrissen van elke ruimte. Dat wil je toch?!

Kortom, als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om je badkamer, toiler of andere ruimtes op te frissen, zijn amberlokjes een goede keuze. Met hun langdurige geur en veelzijdigheid zijn ze een geweldige optie voor elke huiseigenaar die op zoek is naar een natuurlijk alternatief voor ‘normale’ luchtverfrissers.

Ontdek Selected+ Amberblokjes

Ja ja, ook wij hebben onze eigen selected+ Amberblokjes op de markt gebracht. Op dit moment bevinden zich zes verschillende geuren in ons assortiment.

Ontdek ze allemaal

Meer lezen?

Meer recente berichten:

Gun jezelf een oase van rust

 

Start shoppen
Geurstokjes Geurkaarsen Amberblokjes kopen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% korting op je eerste bestelling


Let op: Je code wordt direct zichtbaar na het invullen van je gegevens.
Kopieer de code of sla het goed op.

Klanten beoordelen ons met een 4,6 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐