• Met zorg geselecteerd. Speciaal voor jou

  • Binnen 24 uur verstuurd

De vijf beste manieren om amberblokjes te gebruiken

mei 3, 2023

Geurverspreiders zoals amberblokjes en andere natuurlijke geuren zijn de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid, en wat ons betreft volledig terecht! Ze kunnen je helpen te ontspannen en een heerlijke sfeer te creëren in huis. Zo schreven we al eerder waarom amberblokjes perfect zijn voor in je badkamer. Benieuwd waar je amberblokjes nog meer voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder want in dit artikel vertellen we je de vijf beste manieren om amberblokjes te gebruiken.

1. Amberblokjes als geurverspreider

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar je kunt amberblokjes uiteraard het beste gebruiken als geurverspreiders. Zoals gezegd zijn wij groot fan om amberblokjes te gebruiken in de badkamer, maar ze zijn te gebruiken in vrijwel elke ruimte. Van je badkamer tot je woonkamer tot je keuken: amberblokjes zijn de perfecte geurverspreider voor een unieke geur in je huis!

2. Amberblokjes om te ontspannen

Wanneer je voor jezelf een moment van ontspanning creëert, kan een goede geur natuurlijk niet ontbreken: geuren kunnen je namelijk helpen te ontspannen. Amberblokjes kun je vrijwel altijd en overal gebruiken en zijn dus perfect wanneer je jezelf een momentje rust gunt. ’s Avonds op de bank, ’s ochtends bij het ontbijt of tijdens het borrelen met vrienden en vriendinnen: amberblokjes zijn een goede geurverspreider voor wanneer jij probeert te ontspannen.

3. Amberblokjes in de kledingkast

Het gebruik van amberblokjes in je kledingkast is wat ons betreft ook heerlijk! Door ze in de kledingkast te leggen of te hangen, kun je genieten van de heerlijke geur wanneer je, je kleren voor de dag aan het uitkiezen bent. Zorg wel altijd dat de amberblokjes niet in aanraking komen met kleren, door ze bijvoorbeeld op een schaaltje te leggen, om vlekken te vermijden.

Amberblokjes
Ontdek alle amberblokjes

4. Amberblokjes in de auto

Ben je op zoek naar een geurverspreider voor in de auto? Iedereen wil natuurlijk een lekkere geur in de auto. Amberblokjes zijn hiervoor goed te gebruiken. De geur blijft namelijk lang aanwezig, zijn makkelijk in gebruik en ruiken heerlijk. Leg ze bijvoorbeeld onder de stoel en geniet van de sterke geuren. Zorg er wel voor dat de amberblokjes altijd op een schaaltje liggen om zo vlekken te voorkomen.

5. Amberblokjes tijdens spirituele activiteiten

Amberblokjes worden ook regelmatig gebruikt tijdens spirituele activiteiten. De geur die amberblokjes verspreiden kun je perfect gebruiken om extra te ontspannen tijdens bijvoorbeeld meditatie, yoga of andere activiteiten die je helpen te ontspannen.

Meer lezen?

Meer recente berichten:

Gun jezelf een oase van rust

 

Start shoppen
Geurstokjes Geurkaarsen Amberblokjes kopen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% korting op je eerste bestelling


Let op: Je code wordt direct zichtbaar na het invullen van je gegevens.
Kopieer de code of sla het goed op.

Klanten beoordelen ons met een 4,6 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐